Het roer gaat om. Het roer in handen nemen.

Sinds 2011 beleef ik een transformatie en ik ben door vele processen heen gegaan. Nu sta ik op het punt om het te gaan leven. Niet meer voor mezelf houden en in het dagelijks leven aanpassen aan de anderen, maar het volledig te gaan leven

Ik wil graag mensen gaan begeleiden, omdat ik de transformatie in mij draag. Aangezien ik er zelf doorheen ben gegaan.

Ik wandel zelf veel en ik heb veel gewandeld om alles een plek te geven en het allemaal te intregreren. Samen wandelen werkt goed, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ik kijk graag naar wat er in je speelt en zo kunnen we samen kijken naar oplossingen. Er zijn veel veranderingen deze tijd en dat merken we ook in ons dagelijks leven. Op het gebied van werk en relaties is er veel verandering. Om dat allemaal soepel te laten verlopen is het goed om daar de tijd en de rust voor te nemen om dat allemaal een plek te geven en zo de juiste beslissingen te nemen.


Stuur vrijblijvend een bericht en dan kunnen we samen een afspraak maken om te gaan wandelen! 

Ik ben nu zelf op zoek naar een mooie locatie in het bos om te wonen. Daar wil ik dan een ruimte creëren om samen in gesprek te gaan. Samen te kijken naar de huidige situatie en kijken welke stappen er gezet kunnen worden om ook uit het oude te stappen en mee te drijven op de nieuwe stroom. Dan kunnen we ook voor een combinatie kiezen om vanuit mijn locatie in het bos een wandeling te maken. In ieder geval is het belangrijk deze tijd om in alle rust te reflecteren op de huidige situatie en van daaruit stappen te zetten, zodat er door er naar te kijken al verandering kan plaatsvinden. Via de wet van de kwantumfysica.