Als Martijn Beerepoot ben ik  geboren op 7-9-1980 en ik heb vele jaren uit gewoonte meegedaan met het programma tot ik in 2011 een heftige ontwaking heb ervaren midden in de nacht. Er ging toen een wereld voor me OPEN. Vanuit Martijn gezien. In die wereld leef ik sinds 2011, maar uiteraard ook nog “gewoon” in de wereld die we allemaal ervaren. 

Na vele jaren onderzoek sta ik nu op het punt om dat wat ik in me voel naar buiten te brengen en het te gaan leven.

En ik weet dat er veel mensen door hetzelfde proces gaan. Er zijn ook veel mensen die het wel voelen, maar het niet willen weten of willen zien. Ik ben graag in contact met mensen die willen transformeren. Er doorheen willen gaan. Het aan willen gaan. Zoals David Icke aangeeft dat als je weet dat de storm er aan komt je beter weg kunt lopen in plaats van je kop in het zand te steken. We zitten nu midden in de storm.

De oplossing komt niet van het systeem, omdat het systeem juist de oorzaak is van alle problemen. Het is nodig grass roots organisaties op te zetten. Mooie voorbeelden daarvan zijn Haven en IBBO. Haven is de plek waar je alleen maar hoeft te zijn. Mensen kunnen daar naar toe om even tot rust te komen en vervolgens weer zelf verder te varen. http://www.justbehomes.org/

IBBO is een nieuwe vorm van onderwijs, waarbij kinderen gewoon zichzelf kunnen zijn. De kinderen kunnen hun volledige potentieel tot uitdrukking laten komen in een veilige, liefdevolle, open en respectvolle omgeving. https://www.ibbo.eu/

Het huidige systeem is vastgelopen en ik was zelf ook vastgelopen eind 2018. Ik heb lyme opgelopen en ik ben ernstig ziek geweest. Ik had ook een longonsteking opgelopen. Mijn lichaam hield er bijna mee op, maar ik ben er nog 🙂

Ik zie al heel lang het Phoenix proces voor me en dat houdt in dat het oude instort en dat daarvoor in de plaats ruimte komt voor het nieuwe. Dat is gaande in de wereld, maar ook in mij. Uit de as van mijn oude zelf kan ik herrijzen. De energie kan weer gaan stromen als ik mijn hart ga volgen. En dat ga ik dus doen. In een filmpje van de Phoenix in de film van Harry Potter zie je ook de tranen bij de Phoenix. En ja, er zijn ook veel tranen van alle pijn die ik ervaar om in deze wereld te zijn. Dat is helend voor het hart en zo kan ik meer zakken in mijn hart. Zolang daar veel pijn is blijven mensen daar liever weg en zo zijn veel mensen helaas steeds meer in hun hoofd. Ook vanwege de technologie als 3G, 4G en nu 5G. We zitten eigenlijk in een groot netwerk met ons brein en de truc is om toch te zakken naar het Hart. Transformatie is dan het Toverwoord, zodat we niet op dezelfde manier doorgaan en in dat geval dezelfde resultaten krijgen. We gaan dan dóór processen heen, dóór de pijn en dan kunnen we daar van leren. Om het voortaan anders te doen, zodat we niet in rondjes blijven gaan. Het roer is om!