Het Pentagon heeft tijdens de corona periode naar buiten gebracht dat er in de periode van 2004 en 2021 144 AUP meldingen zijn geweest. UAP staat voor Unidentified Aerial Phenomena. In de volksmond UFO genoemd. Het is bijzonder dat het Pentagon al die jaren hier niet over gesproken heeft en hier ineens nu wel mee naar buiten komt. Al die jaren daarvoor werden mensen niet serieus genomen en in 2021 komen ze zelf naar buiten alsof het nooit anders is geweest.

6 april 2022 gaf het Pentagon nog eens 1500 pagina’s vrij.

Vandaag 17 mei 2022 was er eerste hoorzitting in meer dan 50 jaar tijd over deze meldingen.

Dat er visitaties zijn is al langer bekend, maar dat er nu documenten vrijgegeven worden en dat er over gesproken wordt is nieuw. Dat het dus niet meer weggezet wordt als complotdenken. Tja, het is altijd bijzonder dat veel mensen iets pas als waar zien op het moment dat dit soort instellingen er mee naar buiten komen. Oftewel, de instanties bepalen of iets waar is of niet. Voorheen was het onzin, maar nu dus niet meer 🙂

Ook zijn er steeds meer films en series die veel laten zien. Alsof het nu naar buiten gebracht mag worden. In de serie die ik hierboven gedeeld heb laten ze ook zien dat er veel mensen zijn die waarnemingen hebben gehad. En dat er actief door instanties wordt gewerkt om dit niet naar buiten te laten komen. Of dat er van alles wordt gedaan om iets belachelijk te maken.

Er zijn veel mensen op hoge posities die veel meer weten en die deze informatie graag naar buiten brengen. Juist voor die mensen is dat niet altijd makkelijk, omdat ze dan hun baan kwijt raken of erger. Het is wel tijd om dit naar buiten te brengen. Sterker nog, dit komt naar buiten. Het inslagmoment is dichterbij dan ooit!

Er zijn veel groeperingen met verschillende belangens en daarom zijn ze het niet met elkaar eens.

Het is een zeer spannende tijd, omdat alles wat altijd achter slot en grendel werd gehouden nu naar buiten komt. Het is als ballen die je een tijd onder water houdt en je uiteindelijk toch los moeten laten, omdat het niet meer te houden is. Daar zitten we nu. Volgens de wetten van de natuur is het buigen of barsten.

Wij zijn met grote groepen mensen bezig om contact te maken met welwillende beschavingen en zo hier op aarde rust te brengen in de chaos die er is.

Vanuit het systeem wordt het zo gebracht dat de buitenaardsen als bedreiging worden gezien en zo worden we weer gestuurd.

Het is dus belangrijk om hier zelf mee bezig te zijn, om er zelf over na te denken en zo het roer in eigen handen te nemen.

De verbinding maken we via ons hart, want de buitenaardsen zijn helemaal niet geïnteresseerd in de rol die we hier op aarde spelen. De geprogrammeerde gedachtes zijn van geen waarde voor hen. Ze willen contact met mensen die hun eigen onderzoek hebben gedaan en die in verbinding zijn met hun eigen bron / hart. De mensen hier op aarde die de natuur, de mensen en de dieren belangrijk vinden.

Aangezien er zoveel verschillende belangens en beschavingen zijn is het niet eenvoudig om daar rust in de kunnen brengen. Dat het open gaat staat vast. Op welke wijze is afhankelijk van ons. Er zijn op dit moment gigantisch veel mensen hier mee bezig en zorgen voor een veilige haven voor de buitenaardsen.