Dwars door alle afleiding heen verbinden wij ons op aarde en boren wij portalen naar onze galactische familieleden die werken aan de andere kant van de sluier. Het is een proces dat niet te stoppen is. The Force gaat nooit uit.

10 september komen we bij elkaar in Zwaanshoek

Ook de berichten van het pentagon kunnen ons niet afleiden, want wij zijn degene waar we op wachten. En het wachten is voorbij.

Het moment is het moment dat wij samen bepalen hier op aarde, in verbinding met onze galactische vrienden in de kosmos. Wij, onze galactische vrienden en The Force zelf!

Arcturianen, Sirianen, Huargardianen, Reptilianen en alle andere beschavingen. Er zijn zelfs geen vijanden meer.

Er zijn krachten die ons laten denken dat er dualiteit bestaat en van daaruit ontstaat de dualiteit. De val van het bewustzijn heeft dat in werking gezet. Door de val van het bewustzijn om te keren zijn wij de bron zelf waarin dualiteit het geheel vormt, zoals yin en yang de cirkel compleet maakt. In de cirkel is er dualiteit en strijd, maar bij het uitzoomen is het een geheel.

Wij zijn zelf de bron en ze hebben ons doen laten geloven in een god en een duivel buiten onszelf.

Er zijn veel mensen wakker, maar die blijven zich bezighouden met verzet. En juist op die manier houden ze dualiteit in stand. Door uit die tunnelvisie te stappen, uit de persoonlijkheid, kunnen we vanuit onze oorspronkelijke frequentie met andere ogen naar deze wereld kijken. Via we kosmische wet van quantumfysica kunnen zowel de wereld als wij zelf terugkeren naar de oorspronkelijke frequentie.

Back to Nature, waarin zowel water als zon nodig is om bloemen te laten bloeien.