Sinds 2012 is de energie anders op aarde. De voorspelling dat het allemaal zou gaan gebeuren in 2012 was dus wel en niet waar. Sommige mensen hadden vuurwerk verwacht, maar het was puur energetisch.

We zijn nu in 2021 en dat is precies omgekeerd. Nu is het dan ook echt aan de gang. Net zoals we een zandloper kunnen omdraaien. We keren alles om. We gaan door de smalle doorgang van de zandloper.

Er zijn mensen die nog volledig meegaan met alles wat verteld wordt door mainstream media en er zijn mensen die in de gaten hebben dat er veel niet klopt. De mensen die wakker / bewust zijn komen nu ook in een periode terecht waarin ze met zichzelf worden geconfronteerd. Er is een tijd geweest waarin we boeken hebben gelezen, workshops hebben gevolgd en we naar spirituele leiders hebben geluisterd. Nu is de tijd dat we alles integreren, alles loslaten en dat we het zelf weten en ervaren. Aangezien wij het middelpunt zijn van ons hologram / onze wereld. Hoe kan je iemand anders volgen als je zelf het middelpunt bent ?

Waar het de komende tijd om gaat is dat de bewuste mensen de krachten bundelen en we doorgangen vinden in onszelf en tegelijkertijd door de matrix heen via portalen naar buiten. Wij zijn hier op aarde in de matrix en onze galactische families bevinden zich buiten de matrix. We boren portalen naar elkaar toe.

Demonstreren is goed om bewustzijn te brengen naar bepaalde onderwerpen, maar echte verandering komt als we OPENingen maken in het grid van de matrix. Wij zijn ontvangers van informatie van buiten de matrix en zo kunnen er nieuwe velden ontstaan IN de matrix. Doordat wij hier zijn!

We moeten dan wel helemaal loskoppelen van de ratrace. We moeten er uit stappen om vervolgens op een nieuwe manier te starten. Oude deuren sluiten om nieuwe deuren te openen. Helemaal terug naar het nulpunt.

Ik weet waar ik voor sta en voor ga en daar wijk ik niet van af. En ik ken veel mensen die er hetzelfde in staan. En daar wil ik mee samenwerken. Ik heb ook ervaringen met mensen die blijven hangen in de persoonlijkheid en keer op keer in discussie gaan. Dat stopt! Ik heb zelf eind 2018 lyme gekregen en ik had een longontsteking. Van de longontsteking was ik snel af, maar de lyme duurde langer. Had energetisch ook te maken met parasitaire werking van mensen waarmee ik in contact stond. Ik ben sindsdien heel scherp op de parasitaire werking van mensen en die laat ik niet meer toe.

Mensen vinden het wel eens grappig als er over “buitenaardsen” gesproken wordt, maar uiteraard zit de kosmos vol met andere beschavingen. Als je denkt dat wij de enige beschaving zijn in de gigantische kosmos dan is dat wel een gebrek aan intelligentie. En er is zeker geen gebrek aan intelligentie in de kosmos.

Dit gaat dan ook OPEN. Deze onderwerpen worden volledige openlijk bespreekbaar en vele mensen die hier ervaringen mee hebben zullen gaan spreken. We laten ons niet meer leiden door mindcontrol, maar wij gaan zelf leiden hier op aarde. De tijd van pappen en nathouden is voorbij. Draaien in rondjes en rondjes en rondjes is voorbij.

We gaan een nieuw koers varen!