Op mijn 21ste begon ik de boeken van Eckhart Tolle te lezen. Ik wist dat er meer was dan het leven dat ik tot dan toe had geleefd. En door zijn boeken te lezen werd er iets in mij wakker gemaakt. Eckhart Tolle vertelde over zijn leven. Dat hij een ervaring had op 29-jarige leeftijd. Sinds die ene nacht was alles anders. En ik wist dat ik dat ook ging meemaken. Toen ik 29 was vroeg ik me dan ook af of het nog ging gebeuren 😊. Dat was in 2011 en toen was ik 30 in plaats van 29…

Van de een op andere nacht was ik wakker. Gezien vanuit mijn persoonlijkheid. In werkelijkheid was IK er de hele tijd al. Als wezen. En zo heb ik mezelf wakker gemaakt. In dat grote NU was ik er al die tijd al. En in de tijd van de matrix waar we in leven was dat op 30 jarige leeftijd van mijn lichaam.

De kracht van het NU. In DIT moment is ALLES aanwezig, terwijl we de meeste tijd aan het denken zijn, juist in dat moment waarin het leven zich afspeelt. Dan zitten we in de tijdlijn van geboorte naar de dood. We hebben een verleden, dit moment dat er zogenaamd niet echt toe doet en dan komt de toekomst die ons nog van alles gaat brengen. Zolang we niet zakken naar het hart en niet AANwezig zijn in DIT moment, gaat het leven aan ons voorbij. Alsof we in een bioscoop zitten en kijken naar het scherm, zonder dat we weten invloed te hebben op de film die zich afspeelt. De kracht van het NU.

Uit de gedachtes, AANwezig in het NU. De valt van het bewustzijn heeft de klok een nanoseconde verplaatst. Op die manier zijn we steeds een stap te laat. De film speelt zich af en wij reageren daarop. Die nanoseconde daarvoor zijn we AANwezig in het hart en kunnen we scheppen. Dan zijn we zelf de projecter en bepalen wij zelf wat er zich afspeelt op ons scherm. Dat is precies wat we niet mogen weten. We worden dan ook zoveel mogelijk afgeleid door van alles en nog wat, zodat we niet vanuit de rust precies DAT kunnen laten ontstaan wat wij VOELEN.

Alles is dus precies andersom. Niet reageeren wat ons voorgehouden wordt….als een ezel achter een wortel aan….het is tijd dat de ezel begrijpt dat we wortel niet dichterbij komt, aangezien de wortel vastzit aan de stok

Het is NU tijd om uit de ratrace te stappen en van alles na te jagen, terwijl we eigenlijk op zoek zijn naar maar 1 ding….RUST

Eckhart Tolle was doodongelukkig en wilde zelfmoord plegen in die ene nacht. Hij kon niet meer met zichzelf leven. Daardoor kwam hij erachter uit 2 personen te bestaan. “Hij” en “zichzelf”. Hij als de WAARnemer en zichzelf als de persoonlijkheid.

We mogen deze tijd de persoonlijkheid / mind in lijn zetten met wie we in essentie ZIJN. Anders blijven we via onze mind rondjes draaien en komen we in werkelijkheid geen stap verder.

We stappen uit de horizontale lijn van het denken van geboorte tot de dood. Aangezien ook de dood een niet bestaand ingrediënt is van de mind control matrix waar we in leven 😊. De Kracht van wie we in esssentie ZIJN in het NU komt steeds meer AANwezig, zodat uiteindelijk ons lichaam oplost en wordt teruggegeven aan de aarde. Het hologram van ons leven lost op in wie we in essentie ZIJN. We behouden al onze ervaringen en emoties IN onszelf en zo laten we ons GOUD niet delven door de krachten achter de schermen die ons weer opnieuw willen vangen in de matrix.

Na de zogenaamde dood op aarde kunnen we terug gaan naar de BRON, maar zoals er wordt gezegd : “die before you die”, zodat onze persoonlijkheid sterft voor onze fysieke dood. Zo kunnen we in DIT moment terug naar de BRON. Verticaal in plaats van horizontaal.

Radicaal een andere koers varen!