In 2016 schreef ik op de website Want To Know dit artikel : https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/martijn-martijn/

We werken nog steeds samen 🙂

Dit is de website van Martijn van Staveren : https://www.martijnvanstaveren.nl/

Op YouTube zijn er ook veel Crowd Power filmpjes te vinden : https://www.youtube.com/watch?v=zOikpAzdoFo

Martijn van Staveren draagt zeer interessante informatie bij zich die hij in de loop van de jaren gedeeld heeft via lezingen en dus ook via Earth Matters zoals te zien in de bovenstaande video.

In het kort komt het er op neer dat alles letterlijk en figuurlijk om ons ZELF draait en juist deze tijd kunnen wij weer leiding nemen over ons leven. We worden juist deze tijd gigantisch afgeleid en het is daarom erg belangrijk om zoveel mogelijk in de rust te zijn en naar binnen te keren. Jezelf te voelen en te ervaren.

Er zijn ook mensen die meer van de new age beweging zijn en die vinden het te spannend. Wat je aandacht geeft groeit zeggen ze dan. Door weg te kijken van wat er werkelijk speelt in deze wereld is het er nou niet echt beter van geworden. Dat is wat die mensen deze tijd ook inzien.

Aangezien we steeds meer To The Point komen, zijn er ook mensen die in het begin enthousiast waren en nu niet meer bij bijeenkomsten te zien zijn. Zoals ik al schreef, het draait letterlijk en figuurlijk om ons ZELF. Het is net als met het ervaren van Ayahuasca en Magic Mushrooms. Je wordt hoe dan ook met je ZELF geconfronteerd en dat is niet altijd makkelijk. Vandaar dat mensen deze tijd zeer gevoelig zijn voor afleiding en voor een groot deel van de dag staren naar het scherm van telefoon of pc. We kunnen net zolang om onszelf heen draaien tot we in het middelpunt uitkomen 🙂. In the end komen we toch weer uit bij ons ZELF. Het kan zijn dat de dood daar voor nodig, maar zoals er wel gezegd wordt : “sterven voordat je dood gaat”. Je kunt beter het ego loslaten voor je dood gaat, zodat je je ZELF kan ervaren tijdens het leven zelf.