We leven in een bijzondere tijd. Het kan alle kanten op. Niks staat vast. Het double slit experiment laat dat zien :

Het experiment wijst uit dat een deeltje alle mogelijkheden in zich heeft op het moment dat wij er niet naar kijken. Op het moment dat we dat wel doen heeft dat invloed op de uitkomst. Oftewel, ons bewustzijn beïnvloedt materie. Ons wordt geleerd dat de wereld is zoals de wereld is. En dan passen we ons daarop aan. Het is precies andersom!! Alles is andersom. En daarom is het zo dat de wereld zich aanpast aan wie wij zijn. Door de manier waarop wij kijken naar de deeltjes, waaruit deze wereld is opgebouwd, hebben wij invloed op de tijdlijn die zich op DIT moment ontvouwt. De krachten achter de schermen doen er alles aan om ons op 1 manier te laten denken, zodat we op die manier op die tijdlijn blijven zitten. Juist alle maatregelen die er wereldwijd zijn en de constante herhaling van informatie daarover zorgt ervoor dat we allemaal in de pas van het systeem lopen. In Form. De informatie wordt in ons lichaam / brein gebracht en zo leven we volgens de instructies van de krachten achter de schermen.

Dolores Cannon had het al voorspeld. De aarde gaat als het ware splitten. Er komen er twee. Dat kun je energetisch bekijken of daarwerkelijk fysiek. Aangezien we allemaal ons eigen hologram leven. Daar zitten we er nu midden in. In feite leeft iedereen in zijn of haar eigen wereld.

Zo is de wereld eigenlijk echt. Energetisch. We leven in een kwantumwereld. En in die kwantumwereld is er een matrix opgebouwd die haar eigen wetten kent. Daardoor is er lange tijd veel niet mogelijk geweest. Deze tijd gaat dat allemaal open en is alles mogelijk. Aangezien deze matrix onderdeel is van een groot kwantumveld vol mogelijkheden. Alleen als we geloven dat het niet mogelijk is, is het niet mogelijk. We mogen dus gaan denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Er zijn veel voorspellingen sinds 2012 en dat zorgt er voor dat we passief zijn. Er werd ons ook voorspeld dat het in 2012 al zou gaan gebeuren. En we moesten daar alleen maar op wachten. Dat wachten op zorgt ervoor dat de tijdlijn van andere krachten door kan gaan. Ons hart is verbonden met de kwantum / bronwereld en zo kunnen we vanuit ons hart via ons brein de wereld voor ons projecteren die we willen zien. Zoals op onderstaande afbeelding is het een keuze. We staan precies op dat punt. In het midden. Gaan we links of rechts ?

Op het moment dat we gaan demonstreren, vragen we eigenlijk aan de machten of ze willen veranderen en of ze een mooiere wereld voor ons willen bouwen. We blijven dan hangen in de linker wereld en hopen dat de rechter wereld werkelijkheid gaat worden. Dat gaan ze niet doen, want zij hebben maar 1 tijdlijn voor ogen. Een super technologische wereld. Die bouwen ze op uit de as van de oude wereld. En dat is geen probleem, want de technologie gaat ons enorm helpen om vooruit te komen. In die wereld kunnen wij doen wat we willen, juist door ons te ontkoppelen van het pyramide systeem. Het kan naast elkaar bestaan.

Nu komt er ook in het nieuws dat er kwantumcomputers komen. Alles loopt synchroon. Als we blijven kijken naar de schermen van computers, dan speelt zich de film af van de krachten achter de schermen. Als we zelf projectors zijn spelen we onze eigen film af.

Ook als je wakker bent en ziet hoe de wereld echt wordt bestuurd is het niet zo dat je daar klaar mee bent. We zijn er natuurlijk wel klaar mee, maar er verandert niet echt wat 😊 . We kunnen ons afvragen : En nu ? Hoe nu verder ? We zien wat de krachten achter de schermen doen en de uitrol gaat verder. Zo is ook duidelijk dat het officiële verhaaltje van 11 september van geen kanten klopt. En toch zijn we nu 20 jaar verder en gaat alles gewoon door. De krachten die daar achter zaten, zijn nog steeds achter der schermen aan het werk.

Het is tijd om uit Plato’s grot te stappen en zelf het vuur te zijn in de echte wereld. In plaats van te kijken naar de film die al gemaakt is door de krachten achter de schermen. Het heeft namelijk geen zin om een filmster te waarschuwen voor de gevaarlijke man met het mes. Ze horen je niet en de film speelt gewoon door. We kunnen deze tijd wel zelf regisseur zijn van onze eigen film. Dan zijn we regisseur en hoofdrolspeler tegelijkertijd 😎