Ik wil graag 1 op 1 met mensen afspreken. Op mijn vorige site schreef ik dat ik graag wil wandelen met mensen en dat is nog steeds zo 🙂. Het lijkt me ook mooi om mensen te kunnen ontvangen in praktijkruimte. Ik ben nog op zoek naar een plek waar die combinatie er kan zijn. Een praktijkruimte in het bos zou heel mooi zijn.

Ik ben op zoek naar rust en ruimte voor mezelf, maar ik weet ook dat veel mensen daar deze tijd behoefte aan hebben. Het lijkt mij mooi om die rust en ruimte te kunnen bieden aan mensen.

Ik werk graag met mijn handen. Door met de handen het lichaam aan te raken kan vastgelopen energie weer gaan stromen. Eventueel kan ik ook een massagetafel aanschaffen. Op dit moment voelt het vooral goed om in gesprek te zijn met elkaar en vervolgens aandacht te geven aan plekken op het lichaam waar energie is vastgelopen.

Ik heb zelf sinds 2011 mijn ontwaking ervaren en daar heb ik veel over te vertellen. Nu heb ik 10 jaar lang mijn onderzoek gedaan en dat heb ik goed gedaan. Daar heb ik dus ook veel over te vertellen. Over alles wat ons niet op school wordt verteld. Wat er achter de schermen gaande is. De rabbithole goes deep, very deep. En je bepaalt zelf hoe diep je kan gaan. De rode pil kiezen is dan wel een vereiste, anders is elke dag weer zoals elke dag. Dat is saai. De wereld voorbij de “prison of the mind” is zeer interessant en daar kunnen we prachtige gesprekken over hebben!