We zitten op dit moment op een kantelpunt. Een kruispunt. Het systeem is al over datum. Dat werkt niet meer. Daarom willen ze met een grote reset komen. Om ons toch weer opnieuw gevangen te laten nemen in HUN systeem. Dat is mooi geweest. We gaan het nu zelf doen. WIJ nemen het roer in handen. Wij vinden de natuur, de kinderen en de dieren belangrijk. Het systeem draait alleen om geld.

Er zijn eigenlijk 3 groepen mensen. Een kleine groep die de massa bestuurt. De massa die zich laat besturen. En de mensen die in de gaten hebben dat een kleine groep de massa bestuurt. Met die mensen wil ik samenwerken. Ik wil mensen, organisaties en locaties verbinden. Dat kan dan in eerste instantie in Nederland en vervolgens kan dat wereldwijd. In ieder land zijn er namelijk mensen die klaar zijn met het oude en staan te springen om het anders te doen. Vandaar al die grote mensenmassa’s die de straat op gaan om aan te geven dat ze niet akkoord gaan met afnemen van onze vrijheden onder het mom van bescherming….

Zo is er bijvoorbeeld de plek en community Het Vlierhof : https://www.vlierhof.org/team. Daar wil ik binnenkort langs gaan om te kijken hoe ze het daar aanpakken. Dat ligt net in Duitsland.

Vlierhof spiraal tuin

En in België ligt het prachtige Chateaux Cortils : www.chateaucortils.com. Daar komen we voor de 5de keer samen met een grote groep mensen. Ook daar werken mensen samen op die locatie. Zoals op de website staat : “Chateau Cortils is een haven van rust  en natuur waar u bij kunt komen in de luwte van de woelige zee van het bestaan.”

Uitzicht Blegny 2016

En zo zijn er nog veel meer mensen, locaties en organisaties.

Ja, daar wil ik me op richten. Vooral op plekken die rust en ruimte bieden. Dat hebben mensen nodig deze tijd. Ik heb gezien hoe het niet werkt en daar ga ik mee stoppen. En ik ga starten met rust en ruimte voor mezelf te maken en tegelijkertijd locaties verbinden die ook die rust en ruimte bieden voor andere mensen.

Volledige bloei komt vanzelf

Vooral kinderen hebben het nodig om gewoon zichzelf te kunnen zijn en zo net als bloemen in de natuur tot volledige bloei komen. Niet door aan de bloem te trekken of door de bloem onder druk te zetten. Gewoon stevig met de voeten in de aarde, voldoende voeding en ruimte om te groeien.

Als je ook graag wil samenkomen, je verhaal wil vertellen of je wil graag meewerken op wat voor manier dan ook dan kan je je gegevens invullen op de contactpagina en dan kunnen we kijken hoe we kunnen samen werken 🙂 : contact