Er zijn op dit moment heel veel galactische wezens aan het observeren wat wij doen op aarde. Doordat wij hier op aarde zijn kunnen wij hier ook fysiek en energetisch werk verrichten. Door in verbinding te staan met onze allianties is er op dit moment een zeer krachtig veld door wezens buiten de aarde en tegelijkertijd op de aarde.

Als we op de aarde zijn lijkt het er op dat er niet meer is dan dat. We zien alleen de sterren, maar van buitenaf gezien is de aarde onderdeel van de grote kosmos. Onderdeel van een Oceaan van bewustzijn. En als er op een andere manier gekeken wordt naar de aarde en de mens dan zal ook alles veranderen.

Die grote verandering vindt op dit moment plaats. Ook de mensen van het systeem praten over de great reset. Tja, dat is een andere reset waarover gesproken wordt. De echte reset vindt plaats doordat de Oorspronkelijke Mens weer gaat leven.

We laten ons niet opnieuw vangen door een nieuw “beter” systeem. We gaan nu echt voor een nieuw systeem. Een systeem dat beter is voor natuur, mens en dier.