In deze tijd wordt er veel op slot gezet. We mogen nu van alles, als we maar een qr code hebben. Oftewel, als je je laat vaccineren mag je weer doen wat je altijd al mocht voordat de overheid begon met het beperken van onze vrijheid. Uiteraard wordt dat zo uitgelegd dat maatregelen worden opgelegd uit bescherming voor het virus. In werkelijkheid laten ze ons wennen aan een systeem waarin we volgzaam moeten zijn en dan mogen we meedoen met de rest. Als we niet luisteren, mogen we ook niet meedoen.

Ik heb al eerder over een splitsing geschreven op Want To Know : https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/het-oude-en-het-nieuwe-systeem-naast-elkaar/. Dat was in 2017. Nu zijn we al verder in de tijd en daarom wordt die splitsing steeds duidelijker. Bij een splitsing begint het op hetzelfde punt, maar dan gaan de lijnen uit elkaar. En daar zitten we nu dus, 5 jaar later, midden in. Het gat tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden is groter dan ooit. En het lijkt er op dat de keuze al gemaakt is.

Zoals ik al die tijd heb aangegeven ga ik voor de “right” way. Het juiste pad. De rechterkant op. De rechterkant van het brein is ook het bewuste deel. Dat is de creative kant van het brein en de linkerkant is voornamelijk het pure denken. Het systeem wil ons houden in het denken, waarbij we allemaal doen wat het systeem van ons verlangt. We gaan dan als robots door het “leven”. Ik kies er voor om vrij en organisch door het leven te gaan. Doen wat goed voelt in plaats van doen wat mensen van mij verlangen of wat het systeem van mij verlangt.

Ik ga binnenkort op vakantie naar Zweden. Ja, het reizen wordt ook aan banden gelegd. Daar wil ik me niet bij neerleggen. Ik ga mezelf niet laten beperken, maar ik ga juist alles OPEN maken. Dat wat dicht is OPEN maken. Dus daarom ga ik wel op reis. https://wildernessadventuressweden.comIk wil ook op reis gaan naar Bali, Indonesië. Daar zijn ze nog strenger en dan moet ik me laten vaccineren om het land binnen te komen. Ik ga daar hoe dan ook naar toe 🙂

Ik ga naar Bali toe om samen te werken met Helena Alessie om daar een centrum te starten om moeders en kinderen te ondersteunen die het moeilijk hebben. Er is een website waar meer informatie te vinden is : https://www.motherchildcentrum.nl/.

Het eerste deel van mijn leven heb ik grotendeels op kantoor doorgebracht in ons familiebedrijf en nu wil ik meer de natuur in. In plaats van met cijfers bezig te zijn wil ik nu meer met met mensen verbinden.

Juist nu het moeilijker is om te verbinden, te reizen en om contact te maken met elkaar ga ik dat juist wel doen.

Hello World ! 🙂